Produkter
Deras produkter användes ofta av Sveriges bästa restauratörer. Bl.a. hade Grand Hôtel i Stockholm deras lax på sin festvåning. Svenska Kocklandslaget använde vid flera tillfällen produkter från Botnia fisk.
Merchandise
När Botnia fisk fortfarande var vid livet sålde dem även merchandise från flertalet olika leverantör med olika produkter.
Varmrökt pepparlax var favoriten
Deras varmrökta pepparlax var känd över hela Sverige. Rökningsprocessen gjorde så att fiskens naturliga vätskearomer bevarades. Resultatet blev en unik saftighet och en sällsynt god smak. Fisken var även vacker för ögat med en ytkrydda av jägarmix.
Tvillingrökt lax var dubbelt så god
Deras unika tvillingrökta lax hade en saftighet och smak som pendlar mellan inkokt och varmrökt. Den tillagades av två urbenade laxfiléer som varmröks med köttsidorna mot varandra. Skinnet på yttersidorna gjorde att de naturliga vätskorna och aromerna i fisken bevarades.
Kontroll
Det finns många anledningar till att livsmedelslokaler behöver vara rena snygga. Framförallt på grund av bakterier och annan smuts inte får finnas i närheten vid förpackning. För kundernas trygghet har vi valt certway AB som leverantör av iso-certifieringar som vi enligt lag måste leva upp till eftersom vi handskas med livsmedel.
Botnia Fisk använde sig utav det bästa städbolaget som fanns tillgängligt för att kunna bemöta alla regler och restriktioner som fanns.